Запчастини з Польщі

Що потрібно знати про Вебасто?

Що потрібно знати про Вебасто? Зміст статті
  1. У чому користь Webasto?
  2. Що таке Вебасто в машині?
  3. Як працює Вебасто?
  4. Як вмикати Вебасто?

Про Webasto чули більшість автовласників, які проживають у кліматі з холодними морозними зимами. Ця система — один із найвдаліших винаходів — здатна істотно змінити життя на краще, позбавивши від необхідності щоранку довго прогрівати остиглий за ніч на морозі автомобіль.

У чому користь Webasto?

Вебасто — що це? Перш за все, це відомий бренд, що спеціалізується на випуску сучасних систем обігріву автомобілів. Один з найвідоміших винаходів — технологія обігріву салону автомобіля і підігріву двигуна з дистанційним керуванням з пульта.

Вебасто в авто встановлюється під днищем авто, використовуючи паливо автомобіля, система нагріває охолоджувальну рідину двигуна, вона циркулює по радіатору, обігріваючи двигун і салон авто.

Автономка Вебасто запускається за допомогою дистанційного пульта, тобто це можна зробити, не виходячи з квартири, якщо машина припаркована в зоні видимості з вікон. Увімкнувши Вебасто за півгодини-годину до виходу з дому, ви сядете в теплий салон автомобіля і позбавите себе необхідності витрачати час на прогрів холодного двигуна. Вебасто зробить це замість вас.

Що таке Вебасто в машині?

Вебасто — надійний помічник автовласника в холодну морозну погоду. Встановивши цю систему, ви забудете, що таке холодний салон і тривале прогрівання двигуна вранці. Не варто побоюватися складності системи, це дуже просто. На питання про Webasto, як користуватися таким автономним обігрівачем, відповідь одна - дуже легко! За допомогою дистанційного пульта або додатка в телефоні ви в потрібний час активуєте роботу пристрою, обігрівач Webasto починає роботу, прогріваючи салон автомобіля і його двигун. Вийшовши з дому, ви просто сідаєте за кермо і їдете, не витрачаючи час на прогрів. Це вкрай корисні пристрої, автономні опалювачі Webasto істотно економлять час, підвищують комфорт водія і пасажирів, а також збільшують робочий ресурс двигуна. Витрата палива на роботу автономної системи опалення невелика, тому Webasto можна назвати економічним.

Як працює Вебасто?

Вебасто — одна з найсучасніших технологій для обігріву автомобіля в морозну погоду. Вона дуже актуальна для нашого клімату і популярна серед автовласників. Встановити її можна в будь-якому автосервісі або самостійно.

Який у Webasto принцип роботи? Під днищем автомобіля встановлюється невеликий пристрій, він використовує паливо з бака. За допомогою компактного нагрівача, підігрівається охолоджувальна рідина в двигуні, вона циркулює в радіаторі, нагріваючи салон і прогріваючи безпосередньо двигун автомобіля. Webasto — автономна система обігріву, нею керують віддалено або дистанційно. Ця система стане корисним придбанням, якщо авто активно експлуатується взимку і зберігається на відкритій парковці біля будинку.

Як вмикати Вебасто?

Яка у Webasto інструкція зі встановлення? Якщо ви маєте досвід ремонту автомобіля і необхідні інструменти, встановити Вебасто можна і самостійно. В іншому разі краще звернутися по допомогу до автосервісу, у досвідченого автомеханіка це займе не більше години часу.

  • Webasto встановлюють на днище авто в місці, захищеному від вологи і зручному для роботи.
  • Пристрій треба надійно закріпити, щоб він не вібрував.
  • Паливні лінії підключаються до бака з паливом і обігрівача. Усі з'єднання мають бути герметичними. Також необхідно забезпечити подачу повітря і відведення вихлопних газів.
  • Webasto підключається і до електрики авто, для цього є докладна інструкція.
  • Після встановлення системи, необхідно провести тестовий запуск і перевірити коректність роботи Webasto.
  • Якщо підігрівач не запускається з пульта, варто перевірити, перш за все, батарейки в ньому і замінити їх новими.
  • Буває, що автомобіль недостатньо прогрівається. Таке трапляється, якщо в баку мало палива або повітряні чи паливні фільтри потребують заміни.

Купити систему автономного опалення Webasto у надійного продавця, наприклад в інтернет-магазині Kaifauto. Там же можна придбати необхідні кріплення та інші деталі, необхідні для підключення.